Radni sastanak u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

U petak, 23. ožujka laburisti Bjelovarsko-bilogorske županije održali su u Bjelovaru radni sastanak s predsjednikom Stranke Dragutinom Lesarom. Sastanku su prisustvovali predsjednici, tajnici i članovi izvršnih odbora svih šest Ogranaka u županiji. Ove vrste radnih sastanaka ujedno su uvertire u niz edukativnih radionica na kojima će se laburisti diljem Hrvatske tijekom godine upoznati sa svim aktivnostima koje je potrebno poduzeti za kvalitetan i uspješan izlazak Stranke na lokalne izbore.

Predsjednik Lesar je govorio o važnosti priprema za lokalne izbore koji će se održati treći tjedan u svibnju iduće godine, načinu kandidiranja, mehanizmima i pravilima izbora. Uz izbore na kojima će se birati vijećnici za općinska i gradska vijeća te članovi županijske skupštine kao i načelnici, gradonačelnici i župani sa zamjenicima, bilo je govora i o izborima za zastupnike iz Republike Hrvatske u Europski parlament.

Najavio je da je pred laburistima veliki posao ali i odgovornost obzirom da Stranka po prvi puta izlazi na lokalne izbore. (Goran Jakić)

| Broj posjeta: 859 |

Želite li komentirati? Objava: "Radni sastanak u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji"

Imate li komentar?