Prve dužnosti novog Općinskog načelnika Općine Križ

Nakon provedenog drugog kruga glasovanja u izboru za Općinskog načelnika Općine Križ, održanog dana 2. lipnja, a temeljem konačnih rezultata izbora, za Općinskog načelnika Općine Križ izabran je kandidat Hrvatskih laburista-Stranke rada Marko Magdić, te njegov zamjenik Mladen Rogić.

Postupak primopredaje izvršnih ovlasti u Općini Križ, između Ivane Posavec Krivec koja je do sada obnašala dužnost Općinske načelnice Općine Križ i novog Općinskog načelnika Općine Križ Marka Magdića, održana je dana 7. 6. 2013. godine u Općinskoj upravi Općine Križ s početkom u 16,00 sati, u nazočnosti Josipa Blažaka dosadašnjeg zamjenika Općinske načelnice Općine Križ i novog zamjenika Općinskog načelnika Općine Križ Mladena Rogića te službenika Općinske uprave Općine Križ.

Danas je Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić, održao svoj prvi sastanak s službenicima Općinske uprave.
Prve načelničke dužnosti i svoj prvi javni nastup u funkciji Općinskog načelnika Općine Križ, Marko Magdić je imao u prigodi 25. Badalićevih dana. Točno na rođendan Josipa Badalića dana 7. 6. 2013. godine u Galeriji Križ, dodijeljena je Plaketa Josip Badalić najboljoj studentici Katedre za ruski jezik i književnost Odsjeka za istočnoslavenske jezike i književnost Filozofskog fakulteta u Zagrebu za akademsku godinu 2012/2013.

Već u subotu, 8. 6.2013. godine, Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić i njegov zamjenik Mladen Rogić nazoćili su Hodočašću hrvatskih branitelja u Ivanićko svetište na zajedničkom slavlju Majci Milosrđa u Kloštar Ivaniću, gdje su kao predstavnici Općine Križ, u Parku Hrvatskih branitelja položili vijenac i zapalili svijeće.

Istog dana, no navečer, Načelnik i njegov Zamjenik dodijelili su pehare najboljim ekipama na 4. noćnom KUP-u kontinentalne hrvatske DVD-a Obedišće. KUP je održan u suradnji s Vatrogasnom zajednicom Općine Križ, a na njemu je sudjelovalo 25 natjecateljskih ekipa.

Izvor: http://www.opcina-kriz.hr/kriz/prve-duznosti-novog-opcinskog-nacelnika-opcine-kriz

| Broj posjeta: 928 |

1 komentar u "Prve dužnosti novog Općinskog načelnika Općine Križ"

  1. Čestitke!

Imate li komentar?