Prva godišnjica omiških laburista proslavljena u duhu dalmatinske fešte!

U ponedjeljak, 11. 06. 2012. u poslijepodnevnim i večernjim satima naši dragi stranački kolege, naši Omišani, prigodno su proslavili godišnjicu osnutka ogranka Omiš i time se prisjetili stupanja u sve brojniju „obitelj“ Hrvatskih laburista – Stranke rada.

Svojim radom i političkom prisutnošću u svojoj lokalnoj zajednici uspješno su prezentirali i autentično pokazali što je sustav vrijednosti i politički program za koji se bore Hrvatski laburisti, tj. prisjetili su svoje sugrađane da je rad osnovna vrijednost iz kojega nastaje sve ostalo i da pošten i predan rad treba pravilno vrednovati i primjereno nagraditi, ne upadajući u zamke površnog politiziranja na tragu lijevo-desnih ideoloških svrstavanja.

Za svaku je pohvalu organizacijska sposobnost ovog ogranka na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Zelićem i tajnikom Zoranom Juragom koji pokazuju da znaju „uigrati“ svoju ekipu i da je „ekipa“ visoko motivirana za sve izazove i političke „utakmice“ koje su pred njima.

Sve stranačke akcije na terenu omiški laburisti su odradili primjereno i sa punim angažmanom i zato su najbolji ovom prilikom dobili i stranačka priznanja i zahvalnice uz poticajno i politički objektivno osobno obraćanje prisutnima predsjednika ogranka g. Aleksandra Zelića. Napominjemo da Omišani sami dragovoljno financiraju svoj stranački prostor, čime pokazuju političku ozbiljnost i upornost, a mogu poslužiti kao primjer i drugima koji još traže svoje rješenje.

Na ovu prigodnu feštu koja je financirana osobnim prilozima omiških laburista pozvani su bili i gosti iz ostalih ogranaka Splitsko-dalmatinske županije, te naše županijske Podružnice, a bilo je i drugih prijatelja i simpatizera stranke. Omiški laburisti marljivo i optimistično rade na još većoj političkoj prepoznatljivosti i prihvatljivosti u svojoj lokalnoj zajednici pripremajući se tako za predstojeće lokalne izbore. Ova nevelika, ali uporna i dobra ekipa može još puno.

U njihov uspjeh ne sumnjamo!

| Broj posjeta: 843 |

Želite li komentirati? Objava: "Prva godišnjica omiških laburista proslavljena u duhu dalmatinske fešte!"

Imate li komentar?