Prva godišnjica ogranka Križ – idemo po načelnički mandat!

Prošle godine na današnji dan osnovan je ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada općine Križ. Godina je proletjela u trenu i kada pogledam u natrag i kada se sjetim samih početaka ispuni me osjećaj ponosa i sreće što sam okružen tako divnim i vrijednim ljudima.

Danas imamo stabilan i najveći ogranak u Zagrebačkoj Županiji sa malo manje od 200 članica i članova. Na ovim izborima dobili smo najveći broj mandata u općinskom vijeću i kandidata za načelnika u drugom krugu.

Ciljevi koje smo si na početku zadali su bili, stvoriti stabilan ogranak i pobijediti na lokalnim izborima. Prvi cilj smo ostvarili a drugi nam je na pomolu da ga ostvarimo u što ne sumnjam. Ono što smo postigli, postigli smo zajedno, no sada nas čekaju novi ciljevi i još veći i odgovorniji posao tako da ne smijemo stati, već uložiti još više energije i pokazati našim biračima da nisu pogriješili te da nećemo iznevjeriti njihovo povjerenje. Znam da imamo snage, znam da imamo hrabrosti i znanja i znam da našu općinu čeka bolja budućnost jer poštenim radom se može više a mi smo upravo ti koji to mogu, možemo više i bolje.

Zahvaljujem se podružnici Zagrebačke Županije i predsjedniku Damiru Hrdasu na podršci u ovoj protekloj godini jer bez te podrške bilo bi mnogo teže ostvariti sve ovo što smo ostvarili s toga se nadam da će ta podrška u narednoj godini biti ista ako ne i veća.

Dragi moji prijatelji u ime kompletnog izvršnog odbora Hrvatskih laburista – Stranke rada ogranka općine Križ i moje malenkosti, čestitam vam prvu godišnjicu ogranka i zahvaljujem Vam se na vašem trudu i radu koji ste uložili u protekloj godini te vas pozivam da i dalje nastavimo tim putem.

Stevo Turčinović
Predsjednik ogranka općine Križ

| Broj posjeta: 841 |

Želite li komentirati? Objava: "Prva godišnjica ogranka Križ – idemo po načelnički mandat!"

Imate li komentar?