Prva godišnjica ogranka Donja Dubrava

Hrvatski laburisti – Stranka rada, ogranak Donja Dubrava, uz skromnu prigodnu svečanost obilježili su prvu godišnjicu postojanja. Uz prigodnu tortu i osvježenje prisjetili smo se rada u proteklih godinu dana, kada smo prohodali i protrčali ulicama, parkovima, raskršćima Donje Dubrave.

Odradili smo predizbornu kampanju i pomogli našem zastupniku ulazak u Sabor, prikupili smo znatan broj pitanja nezadovoljnih građana upućenih Vladi RH u akciji “Pitajte Vladu”, u svakoj mogućoj prilici bili smo među građanima, razgovarali s njima, osluškivali njihove probleme i nadanja. Iz svih tih razgovora proizlazi samo jedno: želja za promjene i bolje sutra, jer svima postaje jasno da ovako dalje ne može. Upoznali smo se s mnogo sitnih, ali građanima velikih i bitnih stvari kako bi život u Donjoj Dubravi, u budućnosti, svima bio ugodniji i bolji. Zajedno s građanima Donje Dubrave želimo od Donje Dubrave načiniti mjesto poželjno za život i rad, gradsku četvrt u kojoj će svako dijete imati mjesto u vrtiću, škole će raditi u jednoj smjeni. Voda, kanalizacija, asfalt i telefon trebaju biti u svim ulicama, uličicama i odvojcima Donje Dubrave. Mi fizički jesmo periferija Zagreba ali ne želimo više živjeti na periferiji zagrebačkih društvenih, gospodarskih i političkih zbivanja i to će nam biti ideja vodilja u predstojećoj kampanji za lokalne izbore koji će se održati slijedeće godine.

Za svoju prvu godišnjicu, na “poklon” , dobili smo novog, najmlađeg člana, danas punoljetnog Nikolu.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim građanima koji su nas podržavali kroz našu prvu godinu postojanja i koji su dali glas na zadnjim izborima, zahvaljujemo se i svim članovima koji su odvojili dio svog slobodnog vremena kako bi na štandovima širili ideju laburista.

Ujedno pozivamo sve građane da nas podrže i dalje te da nam daju svoj glas i na slijedećim lokalnim izborima. (MR)

| Broj posjeta: 821 |

Želite li komentirati? Objava: "Prva godišnjica ogranka Donja Dubrava"

Imate li komentar?