Proslava godišnjice kaštelanskog ogranka

Dana 28. prosinca, članovi ogranka Hrvatskih laburista – stranke rada u Kaštelima, u blagdanskom su ozračju, uz skromni domjenak, proslavili godišnjicu osnivanja ogranka. Druženje smo, zajedno s dragim gostima, uz domaću spizu oko koje su se potrudile naše članice, organizirali u prostoru Udruge antifašista Kaštela. Ovim putem iskreno zahvaljujemo predsjedniku Udruge Iliji Sokolu, kao i tajnici Jozici Kljaković Gašpić, koji su prvi u Kaštelima prihvatili našu ispruženu ruku.

Od srca hvala Draganu Kovaču, koji nam je također, u svakoj prilici nesebično izlazio u susret. Hvala potpredsjedniku Gradskog vijeća i čovjeku dobre volje Branku Radačiću, na korisnim savjetima i nesebičnoj podršci u ovih godinu dana.

Ne smijemo zaboraviti ni dobru volju vjećnika MO Kaštel Gomilica, koji su nam posudili prostor na korištenje. Zahvaljujemo novinarima i urednicima kaštelanskih portala.
Na kraju, najveća zahvala svim našim članovima, volonterima i simpatizerima na utrošenom trudu i sredstvima, a posebno predsjedniku Jadranu Periši.

Ako smo slučajno nekoga izostavili, nadamo se da će nam oprostiti, još se učimo, jer ovo su nam tek prvi koraci, prvi rođendan. Vidimo se na drugom rođendanu, u još većem broju.
Sretnu i berićetnu Novu 2012. godinu žele vam Hrvatski laburisti – stranka rada, ogranak Kaštela. (Blaženka Galić)

| Broj posjeta: 1.309 |

1 komentar u "Proslava godišnjice kaštelanskog ogranka"

  1. Godišnjica je bila u studenom, ali zbog kampanje nije obilježena tada…

Imate li komentar?