Priopćenje za javnost ogranka Delnice

Hrvatski laburisti – Stranka rada proteklih dana na područje Republike Hrvatske provodili su akciju „Zahtjevnica“ u kojoj su od Državnog sabora i Vlade zahtijevali da odmah pokrenu postupke promjene zakonskih propisa i omoguće:

– ukidanje devizne klauzule na sve kredite, jer se deviznim klauzulom građani Hrvatske dublje guraju u dužničko ropstvo
– pravedno i pošteno provođenje ovrha kako bi ovrhom bilo nemoguće obuhvatiti primanja građana iznad jedne trećine primanja
– povratak u sustav generacijske solidarnosti onim osiguranicima koji nisu bili obvezni uključiti se u drugi mirovinski stup, već su prijevarom namamljeni i u taj sustav pljačke

Ogranak Hrvatskih laburista – stranke rada Delnice proveo je akciju na području grada Delnica i na taj je način pridonio uspjehu provedene akcije.

Želimo se na ovaj način zahvaliti svima onima koji su iskazali potporu našoj akciji i dali glas za promjenu zakonskih propisa. Nadamo se i u buduće Vašoj suradnji i potpori u daljnjim akcijama koje ćemo provoditi. U razgovoru s Vama shvatili smo da život nosi svoje probleme, Vi tražite od nas da se bavimo njima , a mi obećavamo da ćemo to i raditi u buduće. Slušat ćemo Vas, a Vaši zahtjevi, prijedlozi i primjedbe bit će nam vodilja kako dalje.

Vaši Laburisti, ogranak Hrvatskih laburista – stranka rada Delnice.

Tajnik ogranka:
Nenad Pleše

| Broj posjeta: 1.360 |

Želite li komentirati? Objava: "Priopćenje za javnost ogranka Delnice"

Imate li komentar?