Predstavljen prvi broj biltena daruvarskih laburista!

Hrvatski laburisti Ogranka Daruvar predstavili su u subotu 8. rujna 2012., prvi broj Biltena daruvarskih laburista.

Na svome, već dobro prepoznatljivom i građanima poznatom, laburističkom štandu daruvarski su laburisti informirali građane o prvom broju Biltena. Građane smo upoznali s idejom, ciljevima i zadacima Biltena. Kazali smo kako će se u njemu moći naći programske odrednice Ogranka i Stranke, obavijesti o dosadašnjim i svim budućim akcijama daruvarskih laburista, sve ideje, prijedlozi i inicijative te politički i općedruštveni komentari vezani uz našu lokalnu sredinu.

U prvom broju, tiskanom na četiri stranice u boji, građani mogu pročitati tko su, što rade i što planiraju raditi Hrvatski laburisti Ogranka Daruvar. Skrenuli smo pozornost svojim sugrađanima da će svaki sljedeći bilten (kao i ovaj prvi broj) moći dobiti na našem štandu koji će biti postavljen pri izlasku svakoga broja, internetskim stranicama Podružnice Bjelovarsko-bilogorske i facebook stranici Ogranka Daruvar. Također, svaki građanin koji to želi može dobiti svoj primjerak Biltena na vlastitu elektroničku adresu ukoliko to želi. Oni koji se ne služe računalom, svoj primjerak mogu dobiti u prostorijama Ogranka.

>> Bilten (pdf)

Uglavnom, zasad jednom mjesečno, a u budućnosti nadamo se i češće, naš Bilten bit će jedan od izvrsnih načina da dopremo do što većeg broja građana sa što većim brojem informacija. Upravo na današnjem predstavljanju to se i pokazalo točnim. (Vladan Ivković)

| Broj posjeta: 1.214 |

Želite li komentirati? Objava: "Predstavljen prvi broj biltena daruvarskih laburista!"

Imate li komentar?