Predblagdanski domjenak laburista Zagrebačke županije

Tradicionalno kao i do sada podružnica Zagrebačke županije organizirala je predblagdanski domjenak u subotu, 14. prosinca 2013. godine za svoje članove, goste i prijatelje.

Opraštamo se sa godinom koja je po mnogo ćemu posebna. Izašli smo prvi puta na lokalne izbore i ostvarili više nego dobar rezultat u gradskim, općinskim vijećima kao i Županijskoj skupštini.

13 vijećnika, gradonačelnik i donačelnik u općini Križ, rezultati su kojima možemo biti zadovoljni. Uspjeh nas i obavezuje i zato ćemo raditi u smjeru poboljšanja istog. Ostvarili smo i redovita financijska sredstva što će nam omogućiti zasigurno bolji i kvalitetniji rad u budučnosti.

Pokazali smo da smo dobro organizirani. Homogena smo ”ekipa” što me iznad svega najviše raduje.

Hvala svima koji ste me iznenadili i neizmjerno razveselili rođendanskom tortom. Večer je bila nezaboravna, i samim time što nam je ”falilo” desetak stolaca od planiranih devedeset ljudi koji su uveličali domjenak, govori dovoljno da smo svi zavrijedili ovakvu proslavu kakvu smo imali.

Još jednom hvala svima i želim vam svima sve najbolje za predstojeće blagdane kao i sretnu i uspješnu novu 2014. godinu.

Damir Hrdas

Izvor: http://zagrebacka.laburisti.com/vijesti/predblagdanski-domjenak-laburista-zagrebacke-zupanije

| Broj posjeta: 726 |

Želite li komentirati? Objava: "Predblagdanski domjenak laburista Zagrebačke županije"

Imate li komentar?