Poziv na susret građana sa Dragutinom Lesarom

Velikogorički laburisti pozivaju Vas na susret građana s predsjednikom Hrvatskih laburista – Stranke rada Dragutinom Lesarom. Skup će se održati u petak, 17. lipnja u Velikoj Gorici, Zagrebačka 37 (park kod Pučkog otvorenog učilišta) s početkom u 17 sati. Nakon toga oko 18 sati Dragutin Lesar održati će konferenciju za medije.
Susret je zamišljen kao aktualni sat s građanima, na kojem će oni moći postavljati pitanja laburistima. Osim toga građane ćemo upoznati s novom akcijom laburista na nacionalnom nivou pod nazivom „Zahtjevnica“ u kojoj se od Hrvatskog Sabora i Vlade traži da odmah pokrenu postupke promjene zakonskih propisa i omoguće:

1. Ukidanje devizne klauzule na sve kredite, jer se deviznom klauzulom građani Hrvatske dublje guraju u dužničko ropstvo.
2. Pravedno i pošteno provođenje ovrha kako bi ovrhom bilo nemoguće obuhvatiti primanja građana iznad jedne trećine primanja.
3. Povratak u sustav generacijske solidarnosti onim osiguranicima koji nisu bili obvezni uključiti se u drugi mirovinski stup, već su prijevarom namamljeni i u taj sustav pljačke.

Anes Šuvalić
član izvršnog odbora
095 902 6887

| Broj posjeta: 1.147 |

Želite li komentirati? Objava: "Poziv na susret građana sa Dragutinom Lesarom"

Imate li komentar?