Podružnica Karlovačke županije kreće s pr(a)vim aktivnostima

Podružnica Hrvatskih laburista karlovačke županije započinje s novim aktivnostima. Od ponedjeljka 27. veljače, a zbog nesavjesnog poslovanja karlovačkog gradskog poduzeća “Toplana”, svakodnevno će na Trgu Josipa Broza (kod Kauflanda) biti organizirano potpisivanje peticije. Tom će se prigodom u ponedjeljak na konferenciji za medije u 10 sati na štandu laburista obratiti Snježana Kirinić, predsjednica podružnice.

Peticija se potpisuje zbog visokih računa koje je Toplana nelegalno naplaćivala, ne sklopivši prethodno ugovor s korisnicima (građanima) i ne poslušavši mišljenje HERA-e koja nije dala dozvolu za povećanje naplate!

Građanke i građani će se tako moći sve do 10. ožujka izjasniti jestu li za to da se pokrene postupak zbog nesavjesnog poslovanja Toplane, kao i za to podržavaju li pokretanje postupka za povrat preplaćenih sredstava.

Peticija će se potpisivati svaki dan od 27. veljače do 10. ožujka od 9.00 ujutro, osim nedjelje.

Ovom akcijom Hrvatski laburisti dokazuju kako se radi o stranci kojoj je stalo do građana, za razliku od ostalih političkih elita koje gledaju samo svoje interese.

| Broj posjeta: 1.074 |

Želite li komentirati? Objava: "Podružnica Karlovačke županije kreće s pr(a)vim aktivnostima"

Imate li komentar?