Početak priprema za predstojeće lokalne izbore

Podružnica Hrvatskih laburista – Stranke rada Varaždinske županije održala je 28. ožujka 2012. godine u prostorijama III Mjesnog odbora u Varaždinu radni sastanak s predsjednikom Stranke Dragutinom Lesarom, na kojem su bili prisutni svi predsjednici, tajnici, članovi izvršnih odbora Ogranaka i Podružnice.

U vrlo ugodnoj atmosferi, predsjednik Stranke je prisutne članove uveo u početak priprema za predstojeće lokalne izbore koji će se održati treće nedjelje u svibnju 2013. godine. Iznesen je cijeli niz korisnih informacija, uputa o lokalnoj samoupravi, načinu i pravilima izbora te su predložene smjernice kako se kvalitetno pripremiti za predstojeće izbore. Obzirom da će se slijedeće godine uz lokalne izbore u isto vrijeme održati i izbori za zastupnike iz Republike Hrvatske u Europski parlament naglašena je potreba educiranja članova stranke o načinu glasanja i provedbi istih.

U slijedećih mjesec dana održati će se na nivou Podružnice stručne edukacijske radionice za sve one članove stranke koji žele aktivno sudjelovati u predstojećim lokalnim izborima kako bi mogli opravdati povjerenje koje građani iskazuju laburistima. Svjesni velike odgovornosti koje je pred nama, stavlja se naglasak na potrebu stalnog stjecanja novih znanja. (Jadranka Lukavečki)

| Broj posjeta: 1.245 |

Želite li komentirati? Objava: "Početak priprema za predstojeće lokalne izbore"

Imate li komentar?