PETRINJA Izabrano novo vodstvo ogranka

Dana 2. studenog 2013. godine održana je Izborna skupština Hrvatskih laburista – Stranke rada, ogranka Petrinja. Tom prilikom za predsjednika ogranka izabran je Darko Đurić, za tajnika Tomislav Šolaja, a u Izvršni odbor Sanja Jelić, Sanda Kolaković, Željko Čulig, Josip Brebrić i Branko Stapar. Na Izbornoj skupštini prisustvovao je i predsjednik Podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada Sisačko-moslavačke županije i saborski zastupnik Mladen Novak.

U svom obraćanju članovima ogranka zastupnik Novak se osvrnuo na aktualnu političku i ekonomsku situaciju u zemlji i stav Stranke o političkim i ekonomskim pitanjima.

Novoizabrani predsjednik ogranka Darko Đurić zahvalio se na povjerenju koje su mu iskazale kolegice i kolege birajući ga za predsjednika, te se osvrnuo na aktualnu političku situaciju u Petrinji. Naglasio je da u sadašnjoj teškoj situaciji u kojoj se nalazi Petrinja, a polazeći od osnovnih načela Laburista, postoji veliko područje gdje bi laburističke ideje i rješenja mogle u nekoj mjeri smanjiti već učinjenu štetu. Najavio je praćenja aktualnih zbivanja u Gradskom vijeću te se pitao dokle doseže trgovina trgovaca koji trguju nama kao vlastitom robom?

U svom daljnjem izlaganju najavio je nove aktivnosti za članove i simpatizere stranke, a već u petak, 8. studenog seminar na temu Europska ljevica i Laburisti na hrvatskoj političkoj sceni, u organizaciji zastupnika u Europskom parlamentu Nikole Vuljanića i njegovog ureda. (DĐ)

| Broj posjeta: 788 |

Želite li komentirati? Objava: "PETRINJA Izabrano novo vodstvo ogranka"

Imate li komentar?