Petar Jović Vladušić na čelu Hrvatskih laburista u Čakovcu

Na jučer održanoj izbornoj skupštini ogranka Čakovec, Hrvatski laburisti su daljnje vodstvo ogranka povjerili Petru Joviću Vladušiću iz Čakovca.

Petar je polaznik integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija prava u Zagrebu, a nakon izbornog Sabora Stranke u veljači, izabran je za predsjednika Statutarne komisije, jednog od središnjih tijela Stranke. Član je Odbora za Statut, Poslovnik i normativnu djelatnost Gradskog vijeća Čakovca.

Petar je od strane članova prepoznat kao osoba koji na temelju svog formalnog obrazovanja i izgrađene vrijednosti političkog samoizražavanja ima kredibiliteta voditi politiku ogranka na jednoj višoj i profesionalnijoj razini. Članovi su prepoznali potrebu da se u politiku na vodeća mjesta uključe mladi kao koristan društveni resurs i potencijalni izvor novih ideja i politke koja može vratiti povjerenje građana, posebice mladih. Funkciju tajnika i dalje će obnašati Goran Ivančić.

U stranci vjeruju kako će ogranak Čakovec u narednom razdoblju, sada na čelu s predsjednikom ogranka izgrađene političke socijalizacije i nositelja poželjnih društvenih vrijednosti te spremnog za otvoreni dijalog sa svim članovima kao ravnopravnim sugovornicima, krenuti u provedbu jedne nove politike čakovečkog ogranka, lišene ideoloških predrasuda i političkih konflikata.

Petar Jović Vladušić

Izvor: http://www.emedjimurje.hr/politika/petar-jovic-vladusic-na-celu-hrvatskih-laburista-u-cakovcu

| Broj posjeta: 333 |

Želite li komentirati? Objava: "Petar Jović Vladušić na čelu Hrvatskih laburista u Čakovcu"

Imate li komentar?