Osvježen ogranak Zadar

Zadarski ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada, dobio je novo vodstvo; na izvanrednoj izbornoj skupštini, članovi ogranka izabrali su novi Izvršni odbor, predsjednika i tajnika. Predsjednik je, 29-godišnji komunikolog Hrvoje Matulović a tajnik, 24-ogodišnji magistar ekonomije Jurica Bosna. Uz njih politiku ogranka u iduće četiri godine, vodit će Branka Rumora i Zorica Grepo te njihovi kolege, Milan Ciglar, dr. Goran Varda i Marko Vidučić.

Izbor novog vodstva bio je neminovan, jer su konstituiranjem ogranaka u Benkovcu i Biogradu prije nešto više od dva mjeseca stvoreni uvjeti za osnivanje višeg stupnja stranačkog ustroja – Županijske podružnice i jer je dio vodstva zadarskog ogranka tada izabran na nove dužnosti u Podružnici ili preuzeo druga zaduženja u stranci.

Kako bi se izbjeglo nepotrebno udvostručivanje dužnosti, i omogućilo uključivanje što više kvalitetnih članova u radne i vodeće strukture, predsjednik Podružnice, Drago Čulina, zatražio je razrješenje za sebe kao predsjednika Ogranka, i za sve članova Izvršnog odbora koji su takve dužnosti preuzeli, te u dogovoru s njima skupštini predložio nove dužnosnike, koji su velikom većinom glasova i izabrani.

Ovaj izbor predstavlja novo kvalitetno kadrovsko ekipiranje Hrvatskih laburista i na području Zadra, gdje također, jedina hrvatska stranka rada na sljedećim lokalnim izborima želi odigrati značajnu ulogu. (DČ)

| Broj posjeta: 1.111 |

2 komentara u "Osvježen ogranak Zadar"

  1. Sretno, s novim vodstvom, našim Zadranima!

    Anica, Trogir

  2. Lijep pozdrav

    Poštovane kolege želim Vam puno uspjeha u radu !

    Božidar Kolarić

Imate li komentar?