Osnovani ogranci Sračinec i Trnovec Bartolovečki

Podružnica Hrvatskih laburista – Stranke rada Varaždinske županije, koju su dosad činili Ogranci Ivanec, Ludbreg, Novi Marof, Varaždinske Toplice, Varaždin i Vinica, u manje od mjesec dana postala je bogatija za dva nova ogranka.

U srijedu 21. ožujka 2013. godine osnovan je Ogranak Trnovec Bartolovečki. U sedmom po redu ogranku Podružnice na području Varaždinske županije za predsjednika je izabran Zvonimir Kreč, za tajnicu Andrijana Vrček, dok su članovima Izvršnog odbora postali Valentina Mišak, Ivica Jagačić i Željko Šprem. Mlada i poletna ekipa vrlo je aktivna u učlanjivanju te novoosnovani Ogranak već broji preko pedeset članica i članova.

Osmi po redu Ogranak na području Podružnice Varaždinske županije osnovan je 2. travnja 2013. godine u Sračincu. Kristijan Mikac izabran je za predsjednika, Gordana Flegar za tajnicu, a Božo Lukačić, Branka Kos i Željko Dolenc za članove Izvršnog odbora.

Sukladno stranačkoj Odluci o postupku kandidiranja za izbore za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu za 2013. godinu, u oba ogranka sastavljene su i liste kandidata za općinska vijeća. (Siniša Miličić)

| Broj posjeta: 1.839 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovani ogranci Sračinec i Trnovec Bartolovečki"

Imate li komentar?