Osnovani ogranci Krapinske Toplice i Mihovljan

Laburisti Krapinsko zagorske županije osnovali su u nedjelju 10. ožujka ogranak u Krapinskim Toplicama i Mihovljanu

Osnivanjem ova dva ogranka zagorski Laburisti pokazuju da će biti vrlo ozbiljna politička snaga na predstojećim lokalnim izborima i napominju da će se boriti na pošten način, a ne prljavim sredstvima koje koriste neke političke opcije nego će ponuditi rješenja za izlazak iz ove teške gospodarske situacije.

Osnovan je ogranak u Krapinskim Toplicama gdje su na izvršne funkcije izabrani: za predsjednika Emanuel Plahutar, za tajnika Milan Halapir, a u Izvršni Odbor Andreja Kapusta, Martina Jagić te Mislav Božić. Laburisti u Krapinskim Toplicama spremni su preuzeti odgovornost i neće koalirati ni sa kim kako bi pokazali da ih ne zanima isključivo vlast nego rad za opće dobro svih stanovnika svoje općine, te žele biti prepoznatljivi, a ne se skrivati iza drugih stranaka u slučaju neuspjeha kako su to činile, a nažalost to i čine sve stranke s našeg područja samo kako bi se dočepale vlasti.

Ogranak u Mihovljanu osnovan je na poticaj Krešimira Vojakovića koj je ujedno izabran za predsjednika, tajnica je Željka Kužir, a u Izvršni Odbor izabrani su Liljana Roginić, Božidar Bobek i Ivica Petrač. (TK)

| Broj posjeta: 1.030 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovani ogranci Krapinske Toplice i Mihovljan"

Imate li komentar?