Osnovana podružnica Vukovarsko-srijemske županije (audio)

Dana 27. listopada u Vinkovcima je održana Osnivačka skupština podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada za područje Vukovarsko-srijemske županije. Za predsjednika podružnice izabran je Željko Dujmović, za tajnika Josip Gotovac a za članove izvršnog odbora izabrani su Marina Budimir, predsjednica ogranka Vinkovci, Goran Pavlović, predsjednik ogranka Ivankovo i Zvonimir Ajbek, predsjednik ogranka Vukovar.

Osnivačkoj skupštini nazočio je predsjednik Stranke Dragutin Lesar koji je izrazio veliko zadovoljstvo što ćemo biti nova politička snaga u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Skupštini su prisustvovali i kolege iz susjedne županije, Vladimir Cindrić, predsjednik Osječko-baranjske podružnice i Bruno Zorić, predsjednik ogranka Osijek.

Novoizabrani predsjednik podružnice Željko Dujmović je pozvao sve članove podružnice da se angažiraju, da uključe još novih članova s ciljem jačanja i osnivanja ogranaka kako bi na lokalne izbore izašli spremni u što više općina i gradova u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

| Broj posjeta: 1.507 |

4 komentara u "Osnovana podružnica Vukovarsko-srijemske županije (audio)"

  1. čestitam novo osnovanoj podružnici Vukovarsko -srijemskoj na čelu sa izabranim predsjednikom kao i ostalim članovima u nadi da će biti dosljedni svog izbora samo naprijed neka se pokrene i ova najistočnija županija nadam se da će se čuti rezultati samo naprijed imate nas sljedbenika 😆 😆

  2. Priključujem se svim čestitkama za uspješnim radom.

    Božidar Kolarić

Imate li komentar?