Osnovana podružnica Virovitičko-podravske županije!

Dana 21. listopada 2012. u Virovitici je održana Osnivačka skupština i osnovana podružnica Virovitičko-podravske županije Hrvatskih laburista – Stranke rada. Na Osnivačkoj skupštini izabrani su: predsjednik podružnice Josip Hudi, tajnik Nebojša Vlajnić, te članovi izvršnog odbora – Franjo Lacko, Božidar Bajan i Dario Ljiljak.

Osnivanjem Virovitičko-podravske podružnice zaokružili smo dosadašnji ustrajni rad i aktivnosti među građanima. Zahvaljujući svim aktivistima, povjerenicima i ograncima danas imamo Županijsku organizaciju od 3 ogranaka i uskoro se nadamo osnivanju novih gradskih i općinskih ogranaka. Osnivanje podružnice Virovitičko-podravske županije omogućava nam da, u skladu s temeljnim vrijednostima stranke, još kvalitetnije zastupamo interese građana naše županije.

Na Osnivačkoj skupštini kao gost prisustvovao je predsjednik Hrvatskih laburista – Stranke rada Dragutin Lesar koji je čestitao izabranima i ukazao na važnu ulogu Hrvatskih laburista za daljnju demokratizaciju društva i posebno istakao ulogu novoosnovane podružnice Virovitičko-podravske županije kao snažne poluge za uspjeh na idućim lokalnim izborima.

Novo izabrani predsjednik podružnice Josip Hudi naglasio je da je Virovitičko-podravska podružnica spoj mladih, perspektivnih članova i onih iskusnijih, koji će zajedničkim radom, zalaganjem i vizijom, doprinijeti boljitku građana naše županije, gradova i općina, a osobito onih koji žive od svoga rada i onih koji su trenutno nezaposleni.


Lesar i Hudi

Cilj podružnice će u narednom periodu biti će kvalitetna priprema predizborne kampanje za lokalne izbore kako bismo ostvarili željeni rezultat i još jednom bili glavno iznenađenje izbora. Uvjereni smo da će građani prepoznati program Hrvatskih laburista i naše ljude na kandidacijskim listama koji će pokazati znatno veću odgovornost i brigu za interese građana.

Virovitičko-podravska podružnica Hrvatskih Laburista dosljedno će se zalagati za prava radnika i otvaranje novih radnih mjesta, kao i za transparentan i odgovoran rad lokalne izvršne vlasti.

Hrvatski laburisti Virovitičko-podravske županije izlaze samostalno na lokale izbore što je prilika građanima da izaberu pravu, iskrenu i poštenu opciju za sebe i ostale građane naše županije.

Josip Hudi,

predsjednik Virovitičko-podravske podružnice

e-pošta: viroviticko-podravska@laburisti.com
Kontakt broj: 095-389-0775

| Broj posjeta: 1.232 |

1 komentar u "Osnovana podružnica Virovitičko-podravske županije!"

  1. Poštovani laburisti,

    iskrene čestitke i uspješan rad želimo!

    Ogranak Trogir, SD županija

    Anica Bodrožić

Imate li komentar?