Osnovan ogranak Vodnjan

U nedjelju 4. studenog u Vodnjanu je održana osnivačka skupština ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada za grad Vodnjan. Za predsjednicu ogranka izabrana je Željka Mitrović, za tajnicu Vlasta Dvoršak Mitrović, te za članove izvršnog odbora Petra Pribetić Dragosavac, Josip Stanišak i Adriana Ganić.

Ogranak Vodnjan za sada broji 19 članova, a prvi zadatak kojeg je novoizabrano vodstvo stavilo pred sebe je rad u zajednici kako bi se predstavili u svom gradu i priprema za predstojeće lokalne izbore. U tom cilju pripremaju akcije poput „Knjige žalbe“.

Osnivačkoj skupštini pored ostalih nazočili su saborska zastupnica Nansi Tireli, kandidat za župana Istarske županije Ticijan Peruško i predsjednik podružnice Istarske županije Damir Ilić.

| Broj posjeta: 1.158 |

3 komentara u "Osnovan ogranak Vodnjan"

 1. Čestitke!

  Lijepo je vidjeti Ogranak, koji će lako zadovoljiti uvjet o 40 % ljepšeg, pametnijeg i jačeg spola na listama za lokalne izbore! 😀
  Ako vas ima viška, možda da pomognete maskuliziranim ograncima i privremeno, dok ne prođu izbori, promijenite mjesto boravišta? 😆

  Puno uspjeha u radu,

  Romano Krauth
  Ogranak Trnje
  Podružnica Zagreb

 2. Hvala lijepa!

  Ma nema sreće dok žene ne uzmu stvari u svoje ruke, a mi smo to shvatile ozbiljno 🙂 🙂 😉

 3. Čestitke i od ogranka Trogir, posebno veseli što u vodstvu dominiraju dame!

  Anica Bodrožić

Imate li komentar?