Osnovan ogranak u Virovitici

Virovitička politička scena bogatija je za još jednu ali drugačiju političku stranku. U utorak 24. travnja 2012. održana je osnivačka skupština ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada, Virovitica. Za predsjednika Virovitičkog ogranka izabran je dosadašnji povjerenik Josip Hudi, za tajnika Miroslav Milaković, te za članove Izvršnog odbora Dinko Rogan, Božidar Bajan i Nikola Dengoricija.

Predsjednik ogranka Josip Hudi se zahvalio na ukazanom povjerenju za izbor predsjednika Virovitičkog ogranka, također je pohvalio članove na dobrom odazivu osnivačkoj skupštini i naglasio da Virovitički ogranak trenutno ima dosta mladih i perspektivnih članova koji će biti okosnica rada ogranka, uz pomoć, podršku i iskustvo starijih članova koji će također doprinijeti svojim radom i zalaganjem boljitku građana Virovitice, njihovim obiteljima i boljitku cjelokupnog životnog standarda radnika i nezaposlenih koji aktivno traže posao na Virovitičkom području. Cilj i plan ogranka će u prvom redu biti povećanje broja članova i simpatizera na području grada Virovitice i županije, a zatim se okrećemo pripremama za lokalne izbore koji nam nadolaze slijedeće godine.

Virovitički ogranak će se u budućnosti boriti za adekvatne plače i primanja koja će osigurati normalan i dostojan život radnika u našem gradu pa i šire te povećanje broja radnih mjesta, istaknuo je tajnik ogranka Miroslav Milaković.

Vlast često kvari ljude, zato će Laburisti i virovitički ogranak biti pouzdan servis građana, osobito onih koji žive od svoga rada, nezaposlenim osobama u starijoj dobi a posebice mladim školovanim ljudima koji su u potrazi za prvim i stalnim zaposlenjem. Nova smo i mlada stranka, koja je prepoznata na prvim parlamentarnim izborima prošle godine i koja je polučila velike rezultate i tako dokazala da su građani prepoznali program stranke i poštenje ljudi koji za nju rade! Sve informacije o pristupanju hrvatskim laburistima mogu se dobiti i na službenoj web stranici Hrvatskih laburista www.laburisti.com, naglasio je predsjednik ogranka Josip Hudi. (JH)

| Broj posjeta: 1.782 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovan ogranak u Virovitici"

Imate li komentar?