Osnovan ogranak u Požegi

Dana 29. listopada 2011. god. u večernjim satima u obiteljskom domu povjerenika hrvatskih laburista za grad Požegu članovi Hrvatskih laburista – stranke rada održali su osnivačku skupštinu ogranaka grada Požega. Nakon glasovanja jednoglasnom odlukom za predsjednika ogranka izabran je Dubravko Hranjec, za tajnika Željko Matajić te za izvršno vijeće Dražen Maričević, Željko Lovrić i Mato Mikić.

Većina do sada nije bila u članstvu niti jedne stranke niti su razmišljali da bi se bavili političkim djelovanjem ali u ovim okolnostima kad nam država tone u korupciji, organiziranom kriminalu, obezvređivanju rada i svih ostalih negativnih pojava koja su kulminirala u posljednje vrijeme odlučili su da daju svoj doprinos promjeni takvog negativnog stanja u bolju i pravedniju Hrvatsku. U laburistima i njihovom predsjedniku gosp. Lesaru prepoznali su tu snagu koja bi mogla donijeti promjene u bolje sutra i unatoč strahu od realne opasnosti da bi najblaže rečeno mogli imati problema s lokalnim šerifima HDZ-a i SDP-a odlučni su u svom stavu. (DH)

| Broj posjeta: 1.466 |

1 komentar u "Osnovan ogranak u Požegi"

  1. Odlučni u svom stavu. Ne samo to već i objaviti svima da vam nije svejedno što će biti sa Hrvatskom! Zato kažem odlično da ima takovih ljudi i takovih stavova tim više što sam neke upoznao u Zgb pod stupovima Gornjeg Grada sa zdravicom svim kolegama bez obzira sa kojih strana dolaze./merdijana/Bartolić

Imate li komentar?