Osnovan ogranak u Kninu

Laburisti su, nakon šibenskog, osnovali i ogranak u Kninu, poznat kao dugogodišnja utvrda HDZ-a. No, najavljuju jaku stranku koja će biti kompetentna i spremna vladajućima i oporbi “stati na rep”

Hrvatski laburisti – Stranka rada, jučer, 27. svibnja osnovali su svoj ogranak u Kninu. To je, nakon šibenskog, drugi ogranak Laburista u našoj županiji. Za predsjednika ogranka izabran je Goran Velić, a za tajnika Mario Puljić. U izvršni odbor izabrani su Damir Gazibara, Velimir Mucić i Predrag Lončar.

– Kninski ogranak Laburista se i prije samog osnivanja uključio u stranačke pripreme za lokalne izbore. Ovim osnivanjem samo dajemo pečat svome dosadašnjem radu i najavljujemo jednu jaku stranku koja će biti kompetentna i spremna vladajućima i oporbi “stati na rep”, i svim snagama se boriti za naše građane – poručio je Predrag Kuvač, povjerenik Hrvatskih laburista za Šibensko-kninsku županiju.

Izvor: http://www.sibenik.in/zupanija/hrvatski-laburisti-osnovali-ogranak-u-kninu/3239.html

| Broj posjeta: 1.337 |

5 komentara u "Osnovan ogranak u Kninu"

 1. Ako me nešto veseli onda je to da smo i u Kraljevskom gradu osnovali ogranak. Svaka čast uz želju za uspješnim radom.

  Božidar Kolarić

 2. Budući da smo mi Hrvatski laburisti – stranka rada [b]oporba[/b], nije mi baš jasno zašto bi nam naš novoosnovani ogranak htio “stati na rep”!?
  Ali neovisno o tome, novom Ogranku želim da bude uspješan i da prije svega pripomogne da se Knin ponovno bude smatrao [b]industrijski uspješnim[/b] gradom!

  Romano Krauth
  Ogranak Trnje
  Podružnica Zageb

 3. mislilo se na oporbu koja je sada u Gradskom vijeću Knina

 4. hvala na lipin željama i čestitkama

 5. Čestitam na osnivanju ogranka te vam želim mnogo uspjeha u daljnjem radu.

  Stevo Turčinović
  Ogranak Križ

Imate li komentar?