Osnovan ogranak u Jastrebarskom

U subotu 26. studenog 2011. u prostorijama Centra za kulturu održana je Osnivačka skupština ogranka Jastrebarsko. Skupštini je prisustvovalo 15 od ukupno 19 upisanih članova ogranka.

Kao gosti, Osnivačkoj su skupštini nazočili članovi predsjedništva stranke Nikola Vuljanić i Damir Hrdas, te Snježana Kirinić predsjednica Karlovačkog ogranka.

Za predsjednika ogranka izabran je Željko Kovač, ekonomist, a za tajnicu Mira Komazec, dipl. politolog. Za članove izvršnog odbora izabrani su Vesna Filmar, Krešimir Čekolj i Mirko Vučina. (ŽK)

Kome u Jastrebarskom smetaju laburisti?
Nemalo iznenađeni ostali su predstavnici ove stranke u Jastrebarskom kada je komunalni redar u Gradu Jastrebarskom Miroslav Borojević naredio uklanjanje štanda na kojem su laburisti trebali predstavljati svoju stranku i program a koji je bio postavljen ispred trgovine Fifa u Jastrebarskom.
Od Željka Kovača, novoizabranog predsjednika jaskanskog ogranka a tada još povjerenika za Jastrebarsko doznajemo kako je sa Gradom dogovoreno da štand laburista na toj poziciji bude postavljen pet subota koje prethode izborima. Međutim, nakon kratkog vremena komunalni redar Miroslav Borojević naredio je Komunalnom uklanjanje štanda.
Miroslav Borojević naredio uklanjanje štanda?
Po riječima Kovača, komunalni redar Borojević naredbu za uklanjanje štanda objasnio je riječima kako se štandovi moraju ukloniti ali nije ima odgovor zašto nisu uklonjeni štandovi HSP-a i HSS-a koji su također bili postavljeni na drugim lokacijama u Jastrebarskom.
Smetko pojma nema zašto štand nije vraćen
Ignac Smetko, ispred (tada Komunalnog poduzeća) na pitanje zašto štand laburistima nije vraćen, odgovor nije imao unatoč plaćenim svim pristojbama i rješenjima sukladno dogovorenome s Gradom, pojasnio nam je Kovač.
Upućeniji u jaskanske političke struje tvrde kako se nikako ne radi o slučajnom propustu već o namjernom postupanju dirigiranom iz samog vrha gradske uprave koji se u predizborno vrijeme upravo od laburista na jaskanskom području ali i državnom nivou dobrim dijelom našao ugroženim. (Izvor)
| Broj posjeta: 1.359 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovan ogranak u Jastrebarskom"

Imate li komentar?