Osnovan ogranak Sinj

Sinjska politička scena bogatija je za još jednu političku stranku. U utorak je osnovana sinjska podružnica Hrvatskih laburista – Stranke rade, za čijeg je predsjednika izabran Alen Radnić, 41-godišnjak iz Sinja, koji je na Osnivačkoj skupštini najavio početak korjenitih promjena u političkoj strukturi, načinu razmišljanja i poimanju demokracije u Cetinskoj krajini.

Alen Radnić zaposlen je, oženjen i otac dvoje djece, a osnovnu i srednju školu završio je u Sinju. Član Hrvatskih laburista je od kolovoza 2010. godine, a prije dva mjeseca imenovan je za povjerenika stranke za Sinj.

‘Nakon dužeg razmišljanja odlučio sam se za osnivanje ogranka u Sinju. Smatram kako Hrvatski laburisti imaju svoje mjesto u Sinju, unatoč brojnim strankama koje postoje u našem grdau. Mi nismo samo još jedna stranka, ne želimo biti kao druge stranke, mi smo drugačiji’, kaže Radnić.

U sinjskom ogranku Hrvatskih laburista trenutno je 14 članova. Na Osnivačkoj skupštini osim predsjednika izabrani su i tajnik Dujo Batarelo, te 3 člana Izvršnog odbora Antonija Radnić, Tina Botica i Željka Marković Šilan.

‘Obzirom da smo tek osnovali ogranak, cilj nam je povećanje članstva, a zatim se okrećemo predstojećim lokalnim izborima i rješavanju raznih problema koji muče naš grad’, kaže Radnić, koji očekuje podršku svih koji smatraju kako ova zemlja i njeni ljudi zaslužuju više od onog što sada dobivaju.

‘Član Hrvatskih laburista može postati tko god želi. Hrvatski laburisti imaju moto Ne u vlast pod svaku cijenu i ne u vlast sa svakim. Ako prihvaćate taj moto tada ste i vi Hrvatski laburist. Članom se postaje popunjavanjem pristupnice, a zainteresirani se mogu javiti na moj broj mobitela 095 8821 915 ili na broj tajnika 098 744 302. isto tako sve informacije mogu se dobiti i na web stranici Hrvatskih laburista www.laburisti.com ‘, kaže Radnić koji je najavio i osnivanje podružnica stranke u drugim mjestima Cetinskog kraja.

Izvor: http://www.ferata.hr/teme/7170-alen-radni-na-elu-laburista

| Broj posjeta: 1.272 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovan ogranak Sinj"

Imate li komentar?