Osnovan ogranak Plaški

U subotu, 1. listopada u općini Plaški osnovan je sedamdeset i deveti ogranak Hrvatskih laburista. Na Osnivačkoj skupštini ogranka Plaški za predsjednika je izabran Grković Mile, dok će tajničke dužnosti obnašati Šimunović Elvis. Za članove Izvršnog odbora izabrani su Knežević Bogdan, Ivaščanin Željko i Mađarević Kristijan.

Osnivačkoj skupštini prisustvovali su Nikola Vuljanić, županijski povjerenik i član Predsjedništva te Snježana Kirinić, predsjednica ogranka Karlovac.

Osnivanjem ogranka Plaški želimo da se u toj općini unaprijedi kvaliteta života i proces demokratizacije. U Plaškom su se okupili mladi ljudi koji žele promjene u društvu i vlasti a na opću dobrobit svih svojih sugrađana. Stoga se nadamo dobroj suradnji s medijima i podršci građana općine Plaški mladim entuzijastima jer su se vrlo hrabro odlučili suprotstaviti dosadašnjoj neadekvatnoj političkoj „eliti“, koja do sada za svoje sugrađane nije učinila apsolutno ništa da kvalitetu života u općini Plaški učini boljom za sve svoje stanovnike.

Vjerujemo da će naši novi članovi dosljedno provoditi ideju laburizma temeljenu na poštenju i časnim načelima naše stranke, i u tome ćemo im svi zajedno usrdno pomoći. (SK)

| Broj posjeta: 901 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovan ogranak Plaški"

Imate li komentar?