Osnovan ogranak Petrijevci

U nedjelju 28. listopada u Petrijevcima je održana osnivačka skupština Hrvatskih laburista – Stranke rada za općinu Petrijevci. Za predsjednika ogranka je izabran Tihomir Reiter, tajnika Goran Maltar, te članove izvršnog odbora Igor Valpovac, Luka Stojaković i Tomislav Birovljević.

Ogranak Petrijevci za sada broji 16 članova, a prvi zadatak kojeg je novoizabrano vodstvo stavilo pred sebe je rad na omasovljavanju članstva kako bi što spremniji i organiziraniji dočekali nadolazeće lokalne izbore. Ovom prilikom želimo uputiti poziv svim mještanima Općine Petrijevci da se slobodno jave gore navedenim članovima vodstva ogranka žele li se uključiti u rad ogranka.

Smatramo da svojim političkim djelovanjem na području naše Općine, a sukladno statutu i programu stranke, možemo doprinijeti boljem i kvalitetnijem životu svih stanovnika u našoj Općini.

Laburisti Petrijevaca ovom prilikom najavljuju i svoj prvu akciju – Knjigu žalbi koju će početi provoditi već slijedećeg vikenda ukoliko to vremenske prilike dozvole. (Tihomir Reiter)

| Broj posjeta: 1.020 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovan ogranak Petrijevci"

Imate li komentar?