Osnovan ogranak Nuštar

Općina Nuštar je dobila još jednu listu za općinsko vijeće – listu Laburista! Želimo opravdati sve veće povjerenje koje nam iskazuju građani na zadnjim anketama i nudimo transparentnost, izvrsnost i stručnost

U četvrtak, 04. travnja 2013. godine osnovan je novi Ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada Nuštar. Za predsjednicu ogranka izabrana je Danijela Radošević, za tajnicu Tatjana Markasović, a članice Izvršnog odbora postale su Rajna Šimunić, Zdenka Kopčić i Martina Pejić. Nuštarski Laburisti su donijeli i odluku o izlasku na lokalne izbore sa listom za općinsko vijeće. Na izbore izlaze samostalno, a na listi imaju čak četrnaest žena i jednog muškarca.

Na Osnivačkoj skupštini, uz članove ogranka Nuštar, bili su prisutni: Željko Dujmović, predsjednik podružnice Vukovarsko – srijemske, Marina Budimir, članica Nacionalnog vijeća Stranke i nositeljica liste za gradsko vijeće Grada Vinkovaca te predstavnici ogranaka Vukovarsko – srijemske županije. Velika nam je čast bila i prisutnost kandidatkinje Laburista za EU parlament, Dine Domijan, koja je svim nazočnima čestitala na još jednom ogranku u županiji i dala im podršku. Istaknula je važnost izlaska na izbore za EU parlament, jer će se samo na taj način u EU čuti glas svih onih koji žive od svog rada i glas onih koji žele živjeti od svog rada, a trenutno nemaju tu mogućnost. Predsjednik podružnice, Željko Dujmović, izvijestio je prisutne o planiranim aktivnostima Stranke.

Novoosnovanom ogranku obratila se predsjednica Ogranka Danijela Radošević zahvalivši se svim prisutnima na ukazanom povjerenju i obećala zalaganje za ravnopravan položaj svih mjesta u općini Nuštar, namjensko trošenje sredstava i transparentno poslovanje općine. Nuštarski Laburisti zalažu se za transparentnost i stručnost, te građanima žele po prvi puta ponuditi sudjelovanje u općinskoj vlasti bez obzira na stranačku iskaznicu. „Osnivanjem ogranka, Nuštar je dobio novu, drugačiju stranku – stranku svih građana koji žive od svog rada“ – dodala je Radošević na kraju.

Završnu riječ na Skupštini imala je Marina Budimir, članica Nacionalnog vijeća stranke i nositeljica liste za gradsko vijeće Grada Vinkovaca. Zahvalila je svim nazočnima koji su došli osnovati ogranak Nuštar i na taj način reći: „Siti smo“! „Siti smo ovakve Nuštarske vlasti na čelu s HDZ-om koja je u 20 godina uništila sve što je mogla uništiti, a dosta je i oporbe koja ništa nije učinila da se takvo stanje pokuša promijeniti. Nuštarski Laburisti na lokalne izbore izlaze samostalno jer upravo na taj način žele opravdati sve veću podršku građana, koja je vidljiva na zadnjim anketama. Osnivanjem Nuštarskog ogranka građanima nudimo listu jer je zbog ukazane podrške zaslužuju. Onima kojima je dobro oni će glasati za iste, a mi koji smo nezadovoljni i želimo promjene glasat ćemo za Laburiste“ – završila je Budimir svoje obraćanje nazočnim članovima. (Danijela Radošević)

| Broj posjeta: 1.419 |

5 komentara u "Osnovan ogranak Nuštar"

  1. A ravnopranost spolova kojom se toliko dičimo??? HALOOOO?????

  2. 😀

  3. Pozivamo zainteresirane muške osobe u općini Nuštar da se aktivno uključe u rad Laburista kako bismo omogućili zastupljenost njihovog spola u ovom ogranku! 🙂

  4. Mnogo uspjeha u budučem radu, pozdrav iz Požege. !!!!
    Josip Krmpotić.

  5. Ha ,ha , ha ,prave ste ,samo naprijed trgnite iz letargije te manje zastupljene zajedno ste jače.

Imate li komentar?