Osnovan ogranak Novigrad

U subotu 19. siječnja u prostorijama gradske vijećnice Novigrad, održana je osnivačka skupština sedmog ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada u Istarskoj županiji. Na skupštini jednoglasno je izabrano vodstvo ogranka Novigrad: za predsjednika Luka Kovačić, za tajnicu Vlatka Kamber, a za članove Izvršnog odbora Hrvoje Hanžek, Valter Visintin i Damir Starčić.

Osnivačkoj skupštini je prisustvovali su predsjednik podružnice Istarske županije Damir Ilić, tajnik podružnice Damir Balja i predsjednik ogranka Umag Davor Rašin.

Predsjednik podružnice Damir Ilić pozdravio je okupljene članove u ime Stranke i poželio im uspješan rad te prezentirao smjernice za nadolazeće lokalne izbore i daljnje aktivnosti podružnice. Završnu riječ na Skupštini imao je predsjednik ogranka Luka Kovačić zahvalivši se pritom svima prisutnima na ukazanom povjerenju i naglasio prioritete u budećem djelovanju ogranka kao što su zaštita interesa svih koji žive od svog rada, osobito velikog broja nezaposlenih radi kojih je nužno otvarati nova radna mjesta i pokrenuti institucije lokalne samouprave da odgovorno rade u interesu svojih građana. (di)

| Broj posjeta: 984 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovan ogranak Novigrad"

Imate li komentar?