Osnovan ogranak Novalja

U ponedjeljak 25. veljače, osnovan je drugi ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada u Ličko-senjskoj županiji, ogranak za Grad Novalju. Za predsjednika ogranka izabran je Marko Vidas, za tajnicu Ivana Dabo, te tri člana Izvršnog odbora: Vilibald Baričević, Vlado Grce i Neven Denona.

U kraćem nastupu, predsjednik se zahvalio na ukazanom povjerenju, naglasio je plan aktivnosti u svezi sa pripremama za izbore za Grad Novalju na koje će Hrvatski laburisti izaći samostalno sa svojom listom za Gradsko vijeće, također naglasio važnost djelovanja na jačanju stranke na području Novalje, te aktivno učešće ogranka u predstojećim poslovima na osnivanju i razvoju podružnice za Ličko-senjsku županiju. (MD)

| Broj posjeta: 1.163 |

3 komentara u "Osnovan ogranak Novalja"

 1. Kao i svima koji osnivaju naše nove ogranke tako i Vama želim puno mudrosti, sreće i svega ostalog što je potrebno za dobro vođenje ogranka. Naravno da Vam želim i dobar rezultat sa vašam listom na izborima. Pretpostavljam da će u slučaju pobjede Vaše (naše) liste biti i čuvene ličke janjetine pa se bilježim sa štovanjem.

  Potpredsjednik stranke

  Božidar Kolarić

 2. Čestitke za osnivanje i sretno na izborima!

  Ogranak Trogir

 3. Hvala na čestitkama i dobrim željama.
  U obzir dolazi samo PAŠKA janjetina uz lički krumpir.
  Laburisti Novalje

Imate li komentar?