Osnovan ogranak Netretić

U Netretiću je 15. srpnja 2012. održana osnivačka skupština ogranka. Na osnivačkoj skupštini za predsjednika ogranka izabran je Josip Juratović, a za tajnicu Mateja Juriček. Dužnosti članova izvršnog odbora pripale su Krunoslavu Šubašiću, Matiji Paranosu i Antoniu Štedulu.

Osnivačkoj skupštini novog ogranka kao gosti prisustvovali su član Predsjedništva i uvaženi zastupnik gosp. Nikola Vuljanić, predsjednik ogranka Duga Resa gosp. Josip Kovačević te predsjednica Podružnice Hrvatskih laburista Karlovačke županije Snježana Kirinić.

Osnivanjem ogranka Netretić želimo u sve dijelove društva ugraditi bitne i cjelovite vrijednosti koje zastupamo a to su rad, poštenje, istina, društvena pravednost i znanje. Svaki novi ogranak koji se osnuje potvrda je da građani te vrijednosti prihvaćaju i da žele promjene u društvu i vlasti a koje su prepoznali upravo u ideji stranke Hrvatskih laburista.

Ugodno je iznenađenje bio i veliki broj mladih ljudi koji su odlučili kroz svoj aktivizam djelovati za opće dobro svih građana. Vjerujemo da će naši novi članovi dosljedno provoditi ideju laburizma temeljenu na poštenju i časnim načelima naše stranke, i u tome ćemo im svi zajedno usrdno pomoći.

Snježana Kirinić
predsjednica Podružnice Karlovačke županije

| Broj posjeta: 834 |

1 komentar u "Osnovan ogranak Netretić"

  1. Čestitamo i želimo vam uspjeha u radu i dogodine na izborima!

    Ogranak Trogir

Imate li komentar?