Osnovan ogranak Ivankovo

U nedjelju 29. srpnja u Ivankovu je osnovan Ogranak Hrvatskih laburista-Stranke rada. Za predsjednika je izabran Goran Pavlović, za tajnika Luka Filakovac, a za članove izvršnog odbora Ozren Miličević, Tomislav Medaković i Nada Pavlović. Osnivačkoj skupštini prisustvovao je i Vladimir Cindrić, predsjednik podružnice Osječko-baranjske županije te Željko Dujmović, povjerenik za grad Vukovar.

Riječ je o drugom ogranku Hrvatskih laburista-Stranke rada na području Vukovarsko-srijemske županije, što je dokaz kako Stranka sve više jača i na našem području.

Općina Ivankovo ima veliki gospodarski potencijal, koji do sada očito nije bio dovoljno iskorišten, što je dovelo do povećanja broja nezaposlenih, te odljeva mladih ljudi s područja općine. Naš cilj je to pokušati promijeniti u čemu očekujemo i podršku naših sumještana. Mlada smo stranka, koja je ostvarila veliki uspjeh na parlamentarnim izborima. Sigurni smo da ćemo biti prepoznati od naših sumještana kao stranka u čija predizborna obećanja mogu vjerovati, te očekujemo odličan uspjeh i na predstojećim lokalnim izborima.

Prve aktivnosti ogranak će imati već slijedećih dana kada ćemo se na već prepoznatljiv način, direktnim kontaktom, predstaviti mještanima naše općine.

Pavlović Goran, predsjednik ogranka Ivankovo
Mob.: 099/5781203

| Broj posjeta: 1.714 |

1 komentar u "Osnovan ogranak Ivankovo"

  1. Uspješan rad ogranku Ivankovo želi

    ogranak Trogir!

Imate li komentar?