Osnovan ogranak Grubišno Polje

U petak, 8. veljače 2013. godine, osnovan je ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada Grubišno Polje. Na osnivačkoj skupštini tajnim glasovanjem za predsjednika Ogranka izabran je Marko Babić, za tajnicu Natalija Križić, a za članove izvršnog odbora izabrani su Dražen Bosanac, Dražen Heštera i Vladimir Križić. Također, skupština je sukladno aktima Stranke odlučila izaći na predstojeće lokalne izbore i utvrdila listu kandidata za gradsko vijeće na predstojećim lokalnim izborima.

Podružnica Bjelovarsko-bilogorske županije tako je postala bogatija za još jedan ogranak čime je „zaokružila“ i pokrila sve gradove u županiji. U nadi da će se osnivanjem ogranka uistinu unaprijediti procese demokratizacije i kvalitetnijeg života u Grubišnom Polju očekujemo i vrlo dobre rezultate na predstojećim lokalnim izborima.

Osnivanju su prisustvovali predsjednik županijske Podružnice Zlatko Tušak, kandidati Hrvatskih laburista za župana Siniša Mitag i njegov zamjenik Andrej Antolić, kandidat za gradonačelnika Daruvara Vladan Ivković, tajnik Ogranka Daruvar Robert Getliher, predsjednik i tajnik Ogranka Đulovac, Zvonko Krivski, Goran Jakić i član Miroslav Vokal.

| Broj posjeta: 1.226 |

Želite li komentirati? Objava: "Osnovan ogranak Grubišno Polje"

Imate li komentar?