Osnovan ogranak Drniš

DRNIŠ, 18. veljače – U prostorijama male vijećnice Grada Drniša održana je osnivačka skupština i osnovan ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada za područje grada Drniša. Povjerenje skupštinara za vođenje ogranka dobio je Mile Prpa, tajničke poslove odrađivati će Ante Vukušić, a ogrankom će upravljati i članovi Izvršnog odbora Božena Kunac, Rajko Goreta i Velimir Radelić.

Predsjednik podružnice Šibensko-kninske županije Predrag Kuvač, čestitao je izabranom vodstvu ali i svim drugim članovima, te naglasio da je ovo peti ogranak u Šibensko-kninskoj županiji a da će ih ubrzo biti još novoosnovanih, jer baš kao u Drnišu, i u drugom gradovima i općinama dosta mladih i obrazovanih ljudi, koji imaju znanje i snagu da promjene naše društvo na bolje, učlanjuje se u Laburiste i spremno je raditi za dobrobit svih nas.

Na kraju skupštine prisutnima se obratio novoizabrani predsjednik ogranka Mile Prpa koji je zahvalio na ukazanom povjerenju, te je u kratkim crtama iznio plan rada ogranka od čega bi glavni bili priprema za lokalne izbore i povećanje broja članstva kako u svom ogranku tako i u ostalim općinama i gradovima. Ukazano povjerenje je prihvatio kao iznimnu čast ali i obavezu da se na političkoj sceni bori i izbori za sve koji žive i žele živjeti od svog rada, a do danas su u gradu Drnišu od svih političkih opcija bili zaboravljeni i zanemarivani.

Osnivačkoj skupštini su prisustvovali i Laburisti iz Knina, među kojima i kandidat za gradonačelnika Knina, Marijo Blatančić. (PK)

| Broj posjeta: 838 |

1 komentar u "Osnovan ogranak Drniš"

  1. Čestitke ogranku Drniš od ogranka Trogir!

Imate li komentar?