Općina Križ dobitnica Zlatne Plakete „Lokalna Hrvatska“

Općina Križ, koju vode Laburisti, dobitnica je Zlatne Plakete „Lokalna Hrvatska“ u kategoriji Općine, koju je „Lokalna Hrvatska“, nacionalni servis vijesti lokalne samouprave, dodijelila povodom jubilarnog izdanja istoimenog dnevnog e-medija. Plaketa je zaslužena konstantnom aktivnošću na našim web stranicama, čije su vijesti među najprenošenijima. Zlatnu Plaketu u kategoriji gradova dobio je Grad Vukovar, a u kategoriji županija Varaždinska županija.

Zabilježen broj prenesenih vijesti u „Lokalnoj Hrvatskoj“, ističe u Dopisu predsjednica Udruge Lokalna Hrvatska Meri Kraljević, odražava stalne konkretne aktivnosti JLS ka informiranju svojih žitelja, a pokazatelj su transparentnosti rada i upotrebe novih tehnologija, e-medija, u promociji kulturnih, turističkih, gospodarskih i komunalnih aktivnosti JLS.

Ovo priznanje poticaj je svima u Općini Križ za daljnja unapređenje informiranosti i informativnog korištenja ovakvih e-medija.

Načelniku Marku Magdiću najiskrenije čestitke i da uspije u daljnjem radu za koji su mu stanovnici općine Križ dali povjerenje.

Izvor: http://zagrebacka.laburisti.com/vijesti/imamo-se-cime-pohvaliti

Marko Magdić

| Broj posjeta: 597 |

Želite li komentirati? Objava: "Općina Križ dobitnica Zlatne Plakete „Lokalna Hrvatska“"

Imate li komentar?