OMIŠALJ Godina prepuna rada i pobjeda

Laburisti Omišlja prošlog su mjeseca “zagazili” u drugu godinu političkog djelovanja. Protekli je vikend stoga protekao u druženju i veselju članova ogranka i gostiju. Susret je iskorišten i za razmjenu ideja s brojnim predstavnicima različitih udruga i društava na području Općine, a počastili su se i finim delicijama koje im je pripremio vijećnik Nikola Dujmović.

“Na ovom smo se druženju dogovarali o daljnjem smjeru političkog djelovanja obzirom kako djelujemo na području na kojem se nalaze gospodarski i infrastrukturni objekti od neprocjenjive važnosti na županijskoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini, a koji su također dominantni gospodarski subjekti u općini” – istiknuo je Nikola Brozić, predsjednik omišaljskih laburista.

Laburisti Omišlja

“U svom smo političkom djelovanju najviše pažnje posvetili upravo suradnji i dijalogu s našim sumještanima. Organizirali smo više sastanaka, prezentacija i akcija posvećenih temama koje su sugrađane najviše interesirale te smo se u samo godinu dana rada prometnuli u glavnu političku opciju u općini, sa najvećim brojem vijećnika u Općinskom vijeću među parlamentarnim strankama. U daljnjem djelovanju truditi ćemo se i dalje izlaziti na teren, kako bismo saznali za nove probleme i kako bi bolje i kvalitetnije radili i surađivali.”

| Broj posjeta: 634 |

Želite li komentirati? Objava: "OMIŠALJ Godina prepuna rada i pobjeda"

Imate li komentar?