Ogranak Trogir dobio novo vodstvo

Nakon što se bivša predsjednica ogranka Trogir ispisala iz Stranke i nakon što je imenovana nova povjerenica Anica Bodrožić, trogirski laburisti su u kratkom vremenu ponovo osnovali ogranak. U optimističnom ozračju i uz nazočnost predsjednika podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada SD županije Ante Buklijaša, tajnice ogranka Kaštela Blaženke Galić, Ivana Rosića člana IO-a Kaštela i Mire Morović članice IO-a ogranka Split trogirani su 13. studenog 2011. osnovali ogranak. Za održavanje svoje svečane Izborne skupštine dobili su prostor od Mjesnog odbora Čiovo i Lovačkog društva Trogir, kojima i ovim putem zahvaljuju.

Za predsjednicu Ogranka izabrana je Anica Bodrožić dipl. ing., za tajnika Roko Katalinić ing., za članove IO-a Ivanka Tomaš, dipl. ing., Mirko Žižak, te Božidar Miše dipl. oecc.

Svi gosti kao i predsjednica i tajnik Ogranka Trogir su na listama Hrvatskih laburista – Stranke rada za 9.-u i 10.-u izbornu jedinicu. To dokazuje da su trogirski laburisti bili stalno aktivni uključujući i vrijeme bez formalnog vodstva.

Na Skupštini je bilo govora o predizbornim aktivnostima Stranke s posebnim naglaskom na 9. i 10. IJ.

Predsjednica ogranka je izvjestila članstvo o planu kampanje po kojem će u Trogiru biti održan predizborni skup u subotu, 19.11.2011.

Nakon Skupštine nastavilo se ugodno druženje.

Trogirskim laburistima su se priključili laburisti Okruga i Segeta jer su zajedno procijenili da će tako brže osnovati ogranke i u ova dva mjesta koja s Trogirom čine prirodno nedjeljivu cjelinu. U tom pravcu je i ujutro istog dana provedena akcija u Okrugu gdje su se laburisti družili s mještanima Okruga na prelijepoj okruškoj plaži. Tom prigodom uz jutarnju kavu, šetnju i obilje sunca, podijelili su brojne letke predstavljajući Plan A i njegove važne postulate. (AB, RK)

| Broj posjeta: 2.329 |

1 komentar u "Ogranak Trogir dobio novo vodstvo"

  1. “Tetkica” će pukniti od zavisti…

Imate li komentar?