Ogranak Delnice održao izvanrednu izbornu skupštinu

U subotu 23. ožujka ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada Delnice održao je izvanrednu izbornu skupštinu. Nakon što je ogranak narastao na više od 50 članova, stekli su se uvjeti za proširenje izvršnog odbora. Nenad Pleše, dosadašnji tajnik ogranka, postao je predsjednik podružnice Primorsko-goranske županije, te je zamolio izvršni odbor da ga razriješi dužnosti tajnika kako bi se mogao u potpunosti posvetiti dužnosti predsjednika u nadolazeće vrijeme pred lokalne i izbore za EU parlament.

Kako bi se što bolje pripremili za izbore za lokalnu i regionalnu samoupravu Izvršni odbor ogranka Delnice donio je odluku o proširenju sastava IO i izboru novog tajnika. Tako je za tajnika ogranka Delnice izabran Zlatko Butigan, a novi članovi izvršnog odbora postali su Laura Popov, Ivica Grenko i Bruno Juranić.

Uz nove članove, IO predstavlja predsjednik ogranka Dražen Magdić i stari članova izvršnog odbora Miljenko Žauhar i Dalibor Popov.

Gosti skupštine bili su kandidat laburista za župana Primorsko-goranske županije Hrvoje Maračić, Dina Domijan iz Crikvenice, tajnica podružnice i četvrta na listi Hrvatskih laburista – Stranke rada za EU Parlament, te član IO podružnice Vanja Vujasinović. Gosti su u svom govoru istakli svoje viđenje, planove i želje za što boljim rezultatima za nadolazeće izbore, a isto su poželjeli i domaćinima. O planovima, zadacima i obavezama u narednom razdoblju prisutne je upoznao predsjednik podružnice Nenad Pleše. Na kraju skupštine Dražen Magdić, predsjednik ogranka, zahvalio se svima na dosadašnjem trudu i radu, te im zaželio mnogo uspjeha na izborima.

Nenad Pleše

Izvor: pgz.laburisti.com/ogranak-delnice-odrzao-izvanrednu-izbornu-skupstinu/

| Broj posjeta: 499 |

Želite li komentirati? Objava: "Ogranak Delnice održao izvanrednu izbornu skupštinu"

Imate li komentar?