Održan radni sastanak u Šibeniku

U petak 27. travnja predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar u Šibeniku je u prostorijama sindikata održao radni sastanak sa članovima izvršnog odbora ogranka grada Šibenika, te povjerenicima i budućim povjerenicima iz Šibensko-kninske županije. Tako da su osim Šibenčana bili prisutni Josip Goleš iz Rogoznice i Goran Velić iz Knina, gdje se uskoro očekuje osnivanje ogranaka kako bi i Šibensko-kninska županija mogla osnovati podružnicu.

Tema sastanka su bile pripreme za lokalne izbore, i naputci članovima kako će i na koji način odlučiti kako izaći na izbore, pripremiti svoj program i prezentirati se biračima.

Djelovanje, rad lokalne samouprave te načini izbora bili su samo neki od tema sastanka u kojem je predsjednik od svih sudionika tražio sudjelovanje sa svojim komentarima i odgovorima.

Kako se na sljedećim lokalnm izborima po prvi put biraju i zastupnici iz Republike Hrvatske u Europski parlament, i to je bila jedna od tema sastanka.

Kako bi stranka ostvarila što bolji rezultat na sljedećim izborima, ovo predsjednikovo izlaganje je samo jedno u nizu, jer nam uskoro slijede Radionice koje će voditi stručni timovi. (PK)

| Broj posjeta: 958 |

Želite li komentirati? Objava: "Održan radni sastanak u Šibeniku"

Imate li komentar?