Održan radni sastanak Laburista Zagreba

Zagreb, 19. studenog — Laburisti grada Zagreba održali su radni sastanak s osvrtom na rezultate parlamentarnih izbora, pregledom dosadašnjih aktivnosti, upisom novih članova i dogovorom oko budućih aktivnosti.

Obzirom da su Laburisti u koaliciji Hrvatska raste na netom završenim izborima ostvarili parlamentarni status s tri ostvarena saborska mandata, napomenuto je kako su to očekivani rezultati. Laburisti Zagreba u kampanji su odradili četiri velike akcije i pokazali da su u vođeni dosadašnjim aktivnostima i iskustvom postali homogena i motivirajuća ekipa koja može biti primjer drugima i nositi se sa svim izazovima. Iskustva stečena u parlamentarnoj kampanji dragocjena su i dobro će doći za pripremu lokalnih izbora u koje Laburisti Zagreba složno, odgovorno i odlučno kreću već sada.

Predsjednik zagrebačkih Laburista Tomislav Rajković zahvalio je članovima koji su se 17. studenog odazvali obilježavanju Dana sjećanja na Vukovar. Podsjetimo, u Ulici Grada Vukovara Laburisti Zagreba i Zagrebačke županije zajedno su zapalili svijeće.

Knjige koje su prikupljene u proteklom razdoblju u sklopu akcije prikupljanja knjiga, a koje još nisu donirane raznim ustanovama, sortirati će se i donirati Psihijatrijskoj bolnici Vrapče.

Laburisti Zagreba bogatiji su i za nekoliko novih članova koji su simbolično na sastanku podružnice primljeni u članstvo. Za pohvalu je da su novi članovi već odradili niz akcija i stekli povjerenje i simpatije “starije” ekipe.

Pred Laburistima Zagreba sada je donošenje Plana aktivnosti za 2016. godinu, priprema financijskog plana kao i priprema nekoliko brzih ali nasušno potrebnih akcija iz domene društveno-socijalnog karaktera o čemu će se dogovarati u narednim danima.

Podsjećamo sve one koji se žele aktivno uključiti u tim Laburista Zagreba da nam se jave, jer Zagreb treba Laburiste!

Kontaktirati nas možete putem Facebooka, emaila: zagreb@laburisti.com ili telefona: 099/8070-828 (Tomislav).

| Broj posjeta: 324 |

Želite li komentirati? Objava: "Održan radni sastanak Laburista Zagreba"

Imate li komentar?