Obilazak podružnice Varaždinske županije, dan drugi

Drugog dana boravka predsjednika stranke Dragutina Lesara u Varaždinskoj županiji bio je također posvećen posjetima našim ograncima u Vinici i gradu Varaždinskim Toplicama. Predsjedniku stranke se pridružio potpredsjednik Branko Vukšić, te domaćin Podružnice i potpredsjednik stranke Božidar Kolarić sa svojim suradnicima.

Vijugavom cestom kroz živopisni krajolik uputili smo se najprije u ogranak Vinica, gdje su nas dočekali ljubazni domaćini na čelu sa predsjednikom ogranka Andrijom Mikacom, te njegovim gostima iz gradskih ogranaka Ivanca i Lepoglave, Davorom Levanićem i Josipom Kapustićem.

Nakon srdačnog dočeka uputili smo se na prigodni domjenak koji je priređen za goste, gdje je predsjednik stranke Dragutin Lesar održao prigodni govor. U ugodnoj atmosferi članovi i simpatizeri stranke popričali su s predsjednikom o aktualnim temama našeg društva.

U dobrom društvu vrijeme je brzo proteklo, pa smo se oprostili od ovih dragih ljudi, te krenuli prema našem zadnjem odredištu, gradskom ogranku Varaždinskih Toplica.

Varaždinske Toplice nalaze se na sjeveroistočnom rubu Hrvatskog zagorja, u zelenom okružju pitomih brežuljaka prošaranih livadama, vinogradima, voćnjacima i šumama, tik iznad doline rječice Bednje. Varaždinske Toplice nadaleko su poznate po izvoru ljekovite termalne vode.

Tamo nas je dočekalo stotinjak toplih i srdačnih ljudi koji su nas lijepo primili i ugostili.

Domaćini, predsjednik ogranka grada Stanko Medvedec i Dragutin Sakač, čovjek koji je okupio ljude ovog kraja i pridonio ovom prelijepom druženju, u uvodnim su riječima pozdravili ugledne goste, predsjednika stranke Dragutina Lesara, potpredsjednika Branka Vukšića, te našeg predsjednika Podružnice i potpredsjednika stranke Božidara Kolarića.

Predsjednik je održao nadahnuti govor, te prisutne članove koji su sa velikim zanimanjem pratili njegov osvrt na stanje našeg društva i izazove koji su pred nama, oduševio svojom jednostavnošću i pristupnošću.

Također, predsjednik je i ovaj put podijelio „stranačku lentu“ koju su dobili: gospodin Stanko Medvedec, predsjednik ogranka grada Varaždinske Toplice, te istaknuti član Dragutin Sakač.

Nakon obraćanja, započeto je neformalno druženje sa prisutnim članovima i simpatizerima stranke, te je tako završio i drugi, posljednji dan posjeta predsjednika Dragutina Lesara našoj prelijepoj Varaždinskoj županiji.

Što reći na kraju svega, osim da se prepuni dojmova, u ime Predsjednika Podružnice Božidara Kolarića zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u pripremi i provedbi ovog događaja.

-Darko Novoselec

| Broj posjeta: 1.328 |

Želite li komentirati? Objava: "Obilazak podružnice Varaždinske županije, dan drugi"

Imate li komentar?