Novogradiški laburisti upozorili na nepravilnosti i lažnja obećanja

Gradski ogranak Hrvatskih laburista Nova Gradiška oštro osuđuje ne održavanje zadnje dvije sjednice gradskog vijeća i javno poziva sve gradske vijećnike na demokratsku toleranciju i snošljivost glede boljitka građana Nove Gradiške.

Mnogi građani opravdano su zabrinuti i revoltirani posljednim potezima gradskog vijeća, osobito udarom na standard, nezaposlenost građana grada Nove Gradiške i načinom komunikacije gradskih vijećnika koji je postao ne prihvatljiv. Hrvatski laburisti ne mogu prihvatiti činjenicu da se 25. svibnja na 23. sjednicu se odazvalo svega 5 od ukupno 19 vijećnika koliko broji gradsko vijeće.

Utrvđen je nedostatak kvoruma i sjednica je odgođena, te ponovno sazvana 31. svibnja gdje su koaliciski partner HDSSB i oporbeni HDZ napustili sjednicu gradskog vijeća.

Iako ne participiramo u vlasti, pozivamo vladajuće i opoziciju da se prestanu igrati skrivača i krenu donositi odluke vitalne za razvitak grada Nove Gradiške, a posebno apeliramo na izgradnju “južne obilaznice” koja je “žila kucavica” za Industriski park, a s time i dolazak ulagača i investitora. “Politika je vještina da se u pravi čas laže” reče Voltaire. Zvuči grubo no kada narodu prezentirate projekt vrijednosti 23.000.000,00 kuna onda se ne smije prešutjeti ništa. Ni ono dobro ni ono loše.

Uskratiti istinu ili zatajiti neke detalje kod izvješća o izvršenju proračuna za 2011. g. i pripadajućeg izvješća o izvršenju programa gradnje komunalne infrastrukture može se nazvati nekoreknošću i obmanom.

Hrvatski laburisti žele podsjetiti da su upravo vladajući SDP I HDSSB govorili kako će “južna obilaznica” povezati IP i stvoriti preduvjete za pokretanje proizvodnje.

Pa gospodo draga, Vi koji nam krojite sudbine, počnite već jednom graditi TVORNICE.

| Broj posjeta: 750 |

Želite li komentirati? Objava: "Novogradiški laburisti upozorili na nepravilnosti i lažnja obećanja"

Imate li komentar?