Novo vodstvo u Splitsko-dalmatinskoj podružnici

U četvrtak, 26. travnja u Solinu je održana izborna skupština Hrvatskih laburista – Stranke rada podružnice Splitsko-dalmatinske županije. Za predsjednika podružnice izabran je Teo Kovačević, za tajnicu Blaženka Galić. Izabran je i novi Izvršni odbor.

Skupštini je prisustvovao i predsjednik stranke Dragutin Lesar koji je upoznao prisutne o aktivnostima stranke i pripremama za lokalne izbore.

Ovih smo dana na području Dalmacije gdje obavljamo politički dio razgovora i dogovora, a onda dolazi stručni tim s radionicama i učenje o lokalnoj samoupravi, rekao je.

Sve što ćemo od sada do svibnja sljedeće godine raditi u vezi je s lokalnim izborima i okretanju problemima u lokalnoj zajednici, kazao je Lesar novinarima dodavši kako on osobno procjenjuje da će Hrvatski laburisti na lokalne izbore izaći samostalno.

Upitan što misli o tome da se ubuduće plaće neće moći isplaćivati bez doprinosa, Lesar je odgovorio kako je to konačno dobra stvar. Dosadašnje toleriranje bilo je kriminalno djelo zbog čega je u zatvoru trebalo završiti stotinjak direktora, menadžera i kapitalista koji su potkradali državu, rekao je Lesar.

Izvor:
http://islandvis.blogspot.com/2012/04/izborna-zupanijska-skupstina-laburista.html
http://www.politikaplus.com/novost/55856/dragutin-lesar-u-splitu-pripremamo-se-za-lokalne-izbore

| Broj posjeta: 952 |

Želite li komentirati? Objava: "Novo vodstvo u Splitsko-dalmatinskoj podružnici"

Imate li komentar?