Novo vodstvo u riječkome ogranku

U četvrtak, 6. rujna 2012. godine rijeka se laburista slila u prostorije Hrvatske čitaonice na Trsatu kako bi se izabralo novo vodstvo Ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada Rijeka. Važnost Izborne skupštine u brojčano najvećem ogranku u Primorsko – goranskoj županiji prepoznao je i sam predsjednik Dragutin Lesar, koji je, uz goste iz podružnice Primorsko – goranske županije te ogranaka Delnice i Kostrena, svojom prisutnošću uveličao ovaj događaj.

A sada se vratimo u ne tako davnu prošlost. Prije nešto manje od dva mjeseca vodstvo ogranka preuzeo je povjerenik Vedran Sabljak svjestan odgovornosti koja je pred njim. Kroz nekoliko je dana postalo jasno da ovoga ljeta nema godišnjeg odmora za njega i još nekoliko kolega koji su se odlučno uhvatili posla. Cilj je bio jasan: ponuditi Skupštini najkvalitetnije što ogranak Rijeka trenutno ima da izabere najbolje. Ponuda je zaista bila kvalitetna – niz stručnjaka za svoje područje predstavilo se je Skupštini koja je odabrala najbolje od najboljeg.

Sadašnjost ogranka Rijeka, nakon održane Izborne skupštine, izgleda ovako: predsjednik: Vedran Sabljak, tajnik: Teo Brusić, Izvršni odbor: Ljubica Dujmović Kosovac, Jelena Krpan, Danijel Paliska, Milena Kraljević, Nikolina Milčić, David Bregovac i Hrvoje Lalić. Svi koji nisu izabrani, kao i ostali članovi ogranka Rijeka, moći će svoj doprinos radu dati kroz niz odbora koji će se oformiti kroz slijedećih mjesec dana.

Kakva je budućnost ogranka Rijeka? Kroz rad dosadašnjeg povjerenika, a sadašnjeg predsjednika Vedrana Sabljaka, do izražaja je došla vrlina da prepoznaje kvalitete svakoga člana te da će svakoga znati uputiti u pravom smjeru kako bi izvukao maksimum na obostrano zadovoljstvo člana i Stranke. Imena članova izabranih u vodstvo nije sve što ogranak Rijeka trenutno nudi. Naime, ima tu još jakih i kvalitetnih skrivenih aduta koji će sigurno uzburkati riječku političku scenu. No, o njima nekom drugom prilikom. Budućnost ogranka Rijeka jest sjajna. Predsjednik Lesar nedavno je izjavio da ćemo na izborima u Rijeci biti vrajži. Hoćemo. Pomrsit ćemo planove „velikima“ i bit ćemo im noćna mora!

Izvor: http://pgz.laburisti.com/novo-vodstvo-u-rijeckome-ogranku/

| Broj posjeta: 1.467 |

2 komentara u "Novo vodstvo u riječkome ogranku"

  1. Čestitke novom vodstvu. Glavu gore, niste ni svjesni koliko ste jaki.

    Božidar Kolarić

  2. Čestitke i od ogranka Trogir!
    Rijeka je veliki grad i gospodarski centar velikih mogućnosti. Kad se čuje za laburiste Rijeke, čuje se i za laburiste Trogira.

    Uspješan rad želimo!

    Anica Bodrožić

Imate li komentar?