Novo vodstvo u Osječko-baranjskoj podružnici

U Osječko-baranjskoj županiji na izvanrednoj skupštini 15. svibnja 2012.g., u prostoru restorana Kugla (kuglana Opeka), birano je novo vodstvo podružnice. Pri odlučivanju je sudjelovalo ukupno 30 delegata iz 9 ogranaka. Osim njih skupštini je prisustvovalo 40-ak gostiju.

Nakon utvrđenog dnevnog reda i predstavljanja kandidata slijedilo je glasovanje. Za predsjednika podružnice izabran je Vladimir Cindrić iz Osijeka, dosadašnji povjerenik za Osječko-baranjsku županiju, a za tajnika je izabran Bernard Bestvina iz Čepina.

U izvršni odbor podružnice većinom glasova odabrani su redom: Marta Varga (BM), Vlatko Papac (Belišće), David Bestvina (Čepin), Liana Mur (Darda), Andrijana Štroliga (DJ), Branka Serdarušić (Đurđenovac), Danica Božić (NA), Danijel Kruljac (Satnica Đ.) i Željko Špoljarić (Valpovo).

Osječko-baranjska županija je centar laburističkog djelovanja u Slavoniji i Baranji čemu svjedoči i preko 500 članova podružnice, a taj broj se svakodnevno povećava. Tome je možda razlog što su ljudi u ovim krajevima najnezadovoljniji dosadašnjom politikom vladajućih prema ovim krajevima pa su u laburistima vidjeli jedinu nadu za pravedniju raspodjelu bogatstva po regijama. Mi, laburisti, moramo opravdati ovo povjerenje građana koje nećemo iznevjeriti, a to smo i pokazali akcijom “Pitajte Vladu” koja je imala veliki odjek u cijeloj Hrvatskoj.

U sklopu skupštine održao se i radni sastanak s temom “Priprema za lokalne izbore” koji je vodio predsjednik Stranke, Dragutin Lesar. Ovim sastankom je započela priprema, ali i kampanja za lokalne izbore koji će se održati treću nedjelju u svibnju 2013. g.

Također smo saznali da će se tada istovremeno provoditi i izbori zastupnika iz Hrvatske za Europarlament pa o tome treba pravovremeno obavijestiti naše građane.

Bernard Bestvina,
Tajnik Podružnice Osječko-baranjske županije

| Broj posjeta: 1.076 |

Želite li komentirati? Objava: "Novo vodstvo u Osječko-baranjskoj podružnici"

Imate li komentar?