Novo vodstvo u Čepinu

Dana 13. listopada u Čepinu je održana Izvanredna izborna skupština ogranka Čepin na kojoj je izabrano novo vodstvo.

Za predsjednika ogranka izabran je Bernard Bestvina, tajnika David Bestvina, a članovi izvršnog odbora su: Dejan Mirković, Krešimir Mažar, Juro Mandić, Šimo Jurić i Zvonimir Fabijanić.

Skupštinom je presjedao Vladimir Cindrić, predsjednik Osječko-baranjske podružnice.

Skupštini je prisustvovao i gost iz Kanade rođeni Čepinčanin Zvonko Lučinger. Veliki simpatizer Hrvatskih laburista nakon pune 32 godine izbivanja svoj posjet rodnom Čepinu započeo je dolaskom na skupštini za koju je saznao preko web stranica podružnice Osječko-baranjske županije. “Kada sam pročitao da se u mom rodnom selu Čepinu ustrojava novo vodstvo laburista odlučio sam se na put krenuti dva dana ranije kako bi svojim prisustvom dao podršku novom vodstvu stranke koja sve više simpatija dobiva i u dijaspori”.

I ovim putem mu se zahvaljujemo što je došao i prenio nam neka iskustva iz Kanade, ali isto tako nas podsjetio na nekadašnji sjaj Čepina, kojeg se samo stariji stanovnici sjećaju. Također je zaželio sreću u radu novoizabranom vodstvu ogranka. Nadamo se da ćemo mi, laburisti iz Čepina, doprinijeti vraćanju toga sjaja.

Pred nama su lokalni izbori – test koji moramo položiti. A prolazak na tom testu je ulazak u općinsko vijeće. Ovim putem najavljujemo svim ostalim političkim strankama da na izbore idemo samostalno. (BB)

| Broj posjeta: 881 |

1 komentar u "Novo vodstvo u Čepinu"

  1. Dragi prijatelji a što drugo reči nego puno uspjeha u budućem radu.

    Božidar Kolarić

Imate li komentar?