Novo vodstvo topličkih Laburista

Petra Borošak nova je predsjednica Hrvatskih laburista – Stranke rada ogranka Krapinske Toplice, izabrana na izvanrednoj izbornoj skuupštini, u nedjelju 2. veljače 2014. godine. Za novog tajnika biran je Jurica Špoljar, a u Izvršni odbor su izabrani Barbara Brezak,Marko Kranjčec, Tomislav Antolković, te Andrea Kapusta, inače vijećnica u Općinskom Vijeću.

Novoizabrani su govorili o uvijek bolnoj temi u Krapinskim Toplicama – bazenima, koji zbog neodgovorne politike i investitora uvelike koče razvoj ovoga međunarodno priznatog kupališta i lječilišta. Zaključak koji se nameće je da se konačno netko mora uhvatiti u koštac s rješavanjem tog problema bez fige u džepu. Dosadašnji političari nisu imali snage ni hrabrosti da se suprotstave neodgovornom investitoru koji sa svojim političkim i finacijskim vezama namjerno koči razvoj Krapinskih Toplica.

Vrijeme je da konačno netko stane na kraj takvoj samovolji lokalnih moćnika. Krapinske Toplice nisu zaslužile da se zbog nečije nebrige i bahatosti upropaste mnogi trgovci,ugostitelji i ostali mali obrtnici koji su zatvorili svoje obrte te mnogi radnici koji su nekada zarađivali svoj kruh uz kupalište. U Općinskom Vijeću Laburisti će zatražiti odgovore na mnoga nerazjašnjena pitanja u vezi bazena.

| Broj posjeta: 1.438 |

Želite li komentirati? Objava: "Novo vodstvo topličkih Laburista"

Imate li komentar?