Novo vodstvo ogranka Labin

U subotu 2. veljače 2013. godine u prostorijama Društvenog doma u Vinežu održana je skupština ogranka Labin na kojoj je izabrano novo rukovodstvo ogranka, a ujedno su i utvrđeni prijedlozi za kandidate za gradonačelnika grada Labina i njegove zamjenike.

Za predsjednika ogranka izabran je William Negri, za tajnika ogranka Marijan Nikić, a za članove izvršnog odbora Nansi Tireli, Edina Okanović i Ivan Batelić.

Ogranak je Predsjedništvu stranke kao kandidata za gradonačelnika predložio Williama Negria a kao kandidati za zamjenike gradonačelnika predloženi su Edin Okanović i Ivan Batelić. Nakon mišljenja Predsjedništva, na novoj skupštini ogranka potrebno je te kandidature i potvrditi.

Članovima ogranka prigodnim govorom obratila se saborska zastupnica Nansi Tireli istaknuvši ciljeve programa i načela stranke te spremnost da se preuzme odgovornost vođenja lokalnih zajednica. Novoizabrani predsjednik ogranka William Negri obratio se prisutnim članovima i gostima sa analizom aktualnih problema grada Labina te najavio način djelovanja i predstojeće zadaće ogranka Labin.

| Broj posjeta: 1.060 |

Želite li komentirati? Objava: "Novo vodstvo ogranka Labin"

Imate li komentar?