Novi povjerenik riječkog ogranka Hrvatskih laburista Vedran Sabljak

Rijeka, 18. srpnja 2012. — Predsjedništvo Hrvatskih laburista – Stranke rada na današnjoj sjednici imenovalo je novog povjerenika ogranka Rijeka nakon ostavke dosadašnjeg predsjednika Ante Bunete. Ostavkom predsjednika ogranka prestaje i mandat članova svih tijela Ogranka.

Novi povjerenik je Vedran Sabljak, kojeg je predsjedništvo Hrvatskih laburista – Stranke rada imenovalo na tu dužnost sukladno Pravilniku o ustroju Stranke. Novoimenovani povjerenik ogranka Rijeka Vedran Sabljak ima ovlasti da svojom odlukom u roku od 8 dana utvrdi datum održavanja Izvanredne izborne skupštine ogranka Rijeka, koja se mora održati najkasnije u roku od 60 dana od imenovanja. Na Izvanrednoj skupštini izabrati će se novo rukovodstvo ogranka Rijeka.

Vedran Sabljak rođen je 1981.godine. Diplomirao je na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu. Zaposlen je u brodogradilištu 3. Maj u Rijeci na radnom mjestu poslovođe transporta, a 2009. godine izabran je za sindikalnog povjerenika Sindikata Istre i Kvarnera gdje zastupa prava radnika, a na toj funkciji je i danas. Hrvatskim laburistima priključio se u siječnju 2011. godine.

Dodatne informacije:

Dina Domijan, tajnica Podružnice
primorsko.goranska@laburisti.com
095/3890-772

| Broj posjeta: 1.102 |

Želite li komentirati? Objava: "Novi povjerenik riječkog ogranka Hrvatskih laburista Vedran Sabljak"

Imate li komentar?