Ništa nam neće ovaj dan pokvarit'

Dana 27. studenog 2011. laburisti ogranka Podsljeme imali su druženje s građanima u Markuševcu. Unatoč jakoj konkurenciji u drugim strankama (kukuriku koalicija, HČSP i HSP dr. Ante Starčević, te nazočnošću Sačića) laburisti su privukli najviše pažnje. Niti pojava jakih stranaka u našem kraju nije uspjela poremetiti dan laburista.

Hrvatski laburisti – Stranka rada je jedina stranka u Hrvatskoj koja štiti radnike, nezaposlene i umirovljenike. Naši sugrađani su prepoznali našu inicijativu, te su nam se pridružili na skromnom štandu. Osim druženja s građanima, počastili smo ih domaćim vinom, te pravom domaćom kapljicom od šljive i kruške.

Osim navedenog, građani su dobili kape hrvatskih laburista, PLAN A, te su im se iz prve ruke obratila dva kandidata u prvoj izbornoj jednici. Druženje smo provodili prije i nakon svetih misa. Iza podneva pala je i pjesma crkvenih pjevača koji su nam se pridružili, te poneki ples.

Idućih dana laburisti će se pojavljivati popodne na jednoj od tri lokacije: okretište tramvaja Mihaljevac, Trg Sv. Šimuna u Markuševcu ili u Mlinovima. Osim navedenih lokacija, intenzivno ćemo se kretati od vrata do vrata, te još jednom najvaljujem posjete u Gračanima, Markušecu i Vidovcu. (MJ)

| Broj posjeta: 1.188 |

Želite li komentirati? Objava: "Ništa nam neće ovaj dan pokvarit'"

Imate li komentar?